Lastenteatteri Pikku-Sohvi


Joukko kulttuurin rautaisia ammattilaisia kohtasi ja kaikilla oli yhteinen tahto tehdä laadukasta kulttuuria lapsille. Lastenteatteri Pikku-Sohvi syntyi yhteistyössä isosiskon, ravintola Sohwin, kanssa. Pikku-Sohvin syntyprosessia seurasi myös kulttuuriosuuskunta ToiToiToin perustaminen.

Tatu ja Patu syömään!


Havukainen – Toivonen – Rannila – Hast

Työryhmä:
Dramatisointi: Sami Rannila
Ohjaus: Erika Hast
Puvustus ja maskeeraus: Anniina Saari
Lavastus: työryhmä
Tuottaja: Tarja Matilainen
Rooleissa: Erika Hast ja Juha Valkama

Perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen lastenkirjaan Tatu ja Patu, syömään!

Kesällä 2021 Mäki-Matin perhepuisto muuttuu Outolan ruoka- ja juomatieteelliseksi tutkimuskeskukseksi. Tutkijat Tatu ja Patu ovat veljekset Outolasta ja johdattavat kaikki syömistä, juomista tai ruokailua suunnittelevat tai jo toimintoja harrastaneet katsojat ruuan kiehtomaan maailmaan. Oletko aina syönyt ruokasi väärin? Mietitkö päivittäin, mistä ruoka tulee ja minne se menee? Tämä näytelmä on sinulle, joka olet joskus syönyt tai ajatellut ruokaa. Tatu ja Patu saapuvat kesällä avuksesi ja ratkaisevat kaikki syömiseen liittyvät mysteerit.

Tatu ja Patu, syömään! on musiikkipitoinen lastennäytelmä ja perustuu Aino Havukaisen ja Sami Toivosen valtavan suosittuihin lastenkirjoihin. Lastenteatteri Pikku-Sohvi on jyväskyläläinen pieni ammattiteatteri, joka tarjoaa laadukasta ammattiteatteria turvallisessa ja esteettömässä ympäristössä aivan kaikille. Tatu ja Patu, syömään! on teatterin kolmas lastenteatterituotanto (Viirun ja Pesosen kesä 2019, Maukka ja Väykkä ja syntymäpäivä 2020) ja nostaa teatterin ja musiikin keinoin teemoina esille paitsi kotimaisuuden, myös vastuullisuuden ruokaa ja ainutlaatuista elinympäristöamme kohtaan.

Osta lippu


Lippu on digitaalinen ja saat sen sähköpostiisi

Tatu ja Patu syömään!

Tilaa uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset koskien Art Online palvelua.